centre
applied research underground space POWERED BY COB partners:van de perre symposium 25 november 2010

Het Van de Perre Symposium is een jaarlijks terugkerend evenement. Als u interesse heeft in ondergronds ruimtegebruik dan mag u dit symposium zeker niet missen. Beleidsmakers, uitvoerende partijen, docenten en natuurlijk studenten ontmoeten elkaar hier. Voor het opbouwen van contacten, maar ook voor het opdoen van kennis is het symposium zeker een bezoek waard.

 

ondergronds ruimtegebruik 2.0

 

Het Achtste Van de Perre Symposium heeft als thema ‘Ondergronds Ruimtegebruik 2.0'. Wat is de toekomst van Ondergronds Ruimtegebruik in Nederland? Zijn Duurzaamheid en Ondergronds Ruimtegebruik ideale partners? Kan onderzoek aan HBO instellingen bijdragen aan een verdere ontwikkeling op dit gebied. Welke opleidingen kunnen nog meer bijdragen?

 

Wilt u deelnemen, u kunt zich via deze website aanmelden [meer]

 

programma

 

Meer informatie over het symposium, het programma en over voorgaande edities van het Van de Perre Symposium kunt u op deze website vinden. De links staan hiernaast in het menuvenster. [meer]

 

locatie en bereikbaarheid

 

Avans Hogeschool

Hogeschoollaan 1

4818 CR Breda

 

Informatie over bereikbaarheid van de locatie vindt u hier [meer]

 

Parkeren

 

Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein achter het schoolgebouw. Deze parkeerplaats is te bereiken via de Molengracht (4818 CK). Indien deze parkeerplaats vol is, kunt u parkeren op het parkeerterrein van het Amphia Ziekenhuis. Bij de receptie van de Avans Hogeschool is aan het eind van de dag een uitrijkaart af te halen als u bij het ziekenhuis geparkeerd staat.

 

Let op: deze instructies wijken af van wat er voor bezoekers staat aangegeven op de website van Avans Hogeschool.

 

Een overzichtskaartje vindt u hier. [meer]

 

 

CARUS

 

Het Centre Applied Research Underground Space (CARUS) is een lectoraat en kenniskring op het gebied van ondergronds ruimtegebruik. Kennis die in de praktijk ontwikkeld wordt, stellen we beschikbaar aan bedrijven en studenten. Door te investeren in onderwijs en onderzoek richten we ons op de toekomst. Ons motto is dan ook: ‘Use today’s knowledge for tomorrow’s future’. [meer]

 

 

Symposium sponsors

 

 

 

 

 

 

 
         
    [terug]  [top]